WELKOM BIJ: TEGELVIDEO'S MAKEN!
Op social media komt het heel veel voorbij. Samen meerstemmig zingen of simultaan dansen in een tegel-, mozaïekvideo.
DANSVIDEO
Iedereen filmt zichzelf al dansend op muziek met een smartphone of tablet in verticale positie. Dit kan een heel nummer zijn, of slechts een gekozen stukje. Belangrijk is dat de muziek ook hoorbaar moet zijn op de video. Dit is nodig om het te synchroniseren in de montage.
ZANGVIDEO
Iedereen filmt zichzelf al zingend met een koptelefoon op met een smartphone of tablet in verticale positie. Dit kan een heel nummer zijn, of slechts een gekozen stukje. Het lied bewerk ik zo dat iedereen voorafgaand het nummer, een telling hoort met óp de vierde tel een klap in de handen zichtbaar in beeld. Iedereen telt hardop mee en klapt op de 4. Dit is nodig om te synchroniseren. Belangrijk dat je twee apparaten nodig hebt. Een voor het lied met koptelefoon en één waarmee je jezelf filmt.
TEKSTVIDEO
Iedereen filmt zichzelf met een smartphone of tablet in verticale positie. De tekst kan naar wens op allerlei manieren voor de camera verteld worden. Deze vorm kent vele manieren van een boodschap overbrengen. Sommigen woorden of zinnen kunnen bijvoorbeeld tegelijk gezegd worden, afgewisseld met steeds 1 spreker in beeld die het verhaal leidt. Dit wordt vooraf met mij besproken en ontworpen.
OPTIES
ZELFSTANDIG: Een dergelijke video kan zonder mij gedaan worden gewoon thuis, buiten of op school. Het materiaal wordt naar mij toe gemaild via Dropbox of Wetransfer. Binnen enkele dagen is hij klaar. De kwaliteit van de video wordt bepaald door de camera en omgeving van de deelnemer.
JOVANSKI TIME: Ik kom naar de school toe en ik film alles op de school met de kinderen op locatie of zelfs met een GREENSCREEN! Houd rekening met langere workshoptijden op een klas van 30 leerlingen die elk individueel op de camera willen a ±3 minuten per lied.
*Het is mogelijk dat er meerdere kinderen naast elkaar staan te dansen of te zingen voor de camera.    
LOCATIE
ZELFSTANDIG: Overal kan opgenomen worden mits er geen omgevingsgeluiden hinderen op de video.
JOVANSKI TIME: De greenscreen kan op statieven gezet worden in de klas of hal (3 bij 2 meter). Zonder greenscreen kan natuurlijk de hele omgeving, in en rondom de school, gebruikt worden.
MATERIAAL
ZELFSTANDIG DANSVIDEO: 1 laptop of smartphone voor de muziek en 1 smartdevice voor de cameraopname. Zorg voor goed geluid!
ZELFSTANDIG ZANGVIDEO: 1 laptop of smartphone voor de muziek met koptelefoon en 1 smartdevice voor de cameraopname. Interne microfoon is voldoende, externe is beter.
ZELFSTANDIG TEKSTVIDEO: 1 smartdevice voor de cameraopname.
PRIJZEN
Prijzen zijn afhankelijk van de lengte van de workshop en de aantal workshoprondes die worden gepland.
Reiskosten zijn standaard €0,19 per km tussen woon- werkafstand.
Materiaalkosten zit bij de prijs inbegrepen.
Back to Top