KLASSIEKE LIPDUB (>180 minuten)
Een lipdub is nog nog steeds een populaire vorm om een klas of school in het zonnetje te zetten. In 1 take zweeft de camera allerlei klassen, gangen en schoolpleinen langs en acteren, dansen en zingen de kinderen erop los.
De montage is in 15 minuten na de opname klaar om terug te kijken.
MET EEN DRONESHOT AAN HET EIND, MAAK JE HEM HELEMAAL ONVERGETELIJK!
SATIRISCHE LIPDUB 1 (>180 minuten)
De opnamedag die helemaal mis loopt. De leerlingen kiezen voorafgaand de workshop een nummer waarop een Lipdub gemaakt moet worden. De liedtekst moet 'gekend' worden als de workshop start. We filmen echter hoe de (gekozen) regisseur de groep probeert te enthousiasmeren. Na de zichtbare klap van het klapperbord, gaat de muziekclip beginnen. Gaande weg gaat er steeds iets fout en geeft men commentaar op elkaar. Veel improvisatie en eigen verzinsels maken dit een hilarische Lipdub.
*Terug te kijken aan het einde van de les!
SATIRISCHE FILM/LIPDUB 2 (>180 minuten)
Deze variant kan eventueel over twee ochtenden of middagen verdeeld worden.
Dag 1 staat in teken van kennismaking van het concept, lied kiezen, zelf scenes verzinnen, rollen verdelen, teksten leren en repeteren.
Dag 2 is de draaidag en heeft iedereen de kans gekregen om thuis nog eventuele attributen en kleding te regelen naast mijn eigen verkleedkist.
*Terug te kijken aan het einde van de les!

OPTIES: GREENSCREEN EN DRONE!
LOCATIE
2 klaslokalen naast of tegenover elkaar, zijn minimaal nodig om 30 leerlingen te verdelen voor de opname. Enkel een speelplaats kan ook! Let op geluidsoverlast door de muziek en schreeuw-zingende kinderen.
MATERIAAL
Ik neem zelf de camera, drone en een verkleedkist mee met hoedjes en attributen. Grote vellen papier met scharen en stiften kleden de lipdub nog mooier aan.
PRIJZEN
Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de aantal workshopleiders die nodig zijn.
Reiskosten zijn standaard €0,30 per km tussen woon- werkafstand.
Materiaalkosten zit bij de prijs inbegrepen.
Back to Top